Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Afgelopen Hawks weekend: rugbyen en klussen

Wat was het weer een fantastisch weekend. Op diverse locaties in Noord-Holland waren de jeugdteams van de Hawks actief.  De Benjamins waren op bezoek bij RC West-Friesland in Hoorn. Tegen Purmerend en Haarlem wonnen de Benjamins, maar tegen West-Friesland werd nipt verloren. Onze Junioren hebben verloren ook tegen West-Friesland. Dit was jammer, want in het begin van de wedstrijd werd er heel goed gespeeld. Veelvuldig werden de aangeleerde rugby skills getoond en de teamgeest was goed.

Op onze eigen locatie was het dit weekend druk want er was een Minitoernooi. Veel vrijwilligers waren al vroeg bezig om de velden uit te zetten en de kantine gereed te krijgen met koffie en lekkere versnaperingen. Onze Mini’s trotseerden het weer en wisten de wedstrijden tegen Utrecht, Haarlem, en Waterland-groen in winst om te zetten. Een hele mooie prestatie.

Maar er is ook goed geklust in het clubhuis. Tijdens het Minitoernooi werden de eerste vierkante meters tegels in de toekomstige toiletgroepen gezet en werden de bankjes in de kleedkamers geplaatst. Stapje voor stapje op weg naar een mooi clubhuis. Vrijwilligers bedankt!