Bedrijfsprofielen

Bedrijfsprofiel Xpert Handtherapie

Xpert Handtherapie is een keten van gespecialiseerde centra voor handtherapie. Wij zijn al meer dan vijftien jaar toonaangevend in dit vakgebied en bieden hoogwaardige kennis en zorg voor patiënten met problemen aan handen, polsen en armen. U kunt ook bij ons terecht voor klachten aan de elleboog en/of schouder. Wij vervullen een voortrekkersrol als het gaat om de ontwikkeling en uitbreiding van handtherapie in Nederland. In onze handencentra werken uitsluitend fysiotherapeuten, ergotherapeuten en manueel therapeuten die zich helemaal hebben toegelegd op handtherapie. Klik op ons logo voor meer informatie.

Bedrijfsprofiel Meiland pallets

Meiland Pallets is al vele jaren actief in de in- en verkoop van pallets en kratten. We leveren een breed assortiment uit voorraad aan waaronder Europallets, kratten, eenmalige pallets,  gebruikte pallets en blok- en balk pallets. Met onze eigen mensen produceren we pallets in onze werkplaats. Met onze vrachtwagens kunnen we vanuit onze vestiging in Hillegom snel leveren waardoor u zelf geen grote partijen pallets hoeft op te slaan. We hanteren scherpe prijzen tegen een uitstekende kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring kunt u ook bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte pallets. Kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid staan bij ons centraal. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Klik op ons logo voor meer informatie.

Bedrijfsprofiel Decrowear en Gifts

Decrogifts is een onderdeel van Decrotech BV. Decrotech is een technische groothandel in kunststoffen voor water, gas en rioleringen. Decrogifts is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van allerlei soorten kleding. U kunt als bedrijf of particulier bij ons terecht. Daarnaast levert Decrogifts veel aan sportclubs en scholen. De sportclubs en scholen hebben een link op hun site waar ze via de webshop van Decrogifts de schoolshirts, sportkleding en andere attributen kunnen bestellen. U kunt ons bellen voor een offerte en/of als u een vraag heeft. Wij hebben in Noordwijkerhout een showroom waar u van harte welkom bent. Klik op ons logo voor meer informatie.

 

Bedrijfsprofiel HobbyGigant

HobbyGigant.nl is één van de grootste hobby en handwerk winkels online. Al sinds 1999 biedt HobbyGigant haar klanten, zowel binnen Nederland als buiten Nederland, de mooiste garens voor haken, breien, weven en macramé. Je vindt er de nieuwste trends op hobby gebied, zoals diamond painting, handlettering, quilten, vilten en borduren. De producten zijn van de beste kwaliteit. Je kunt hier terecht voor vakkennis op het gebied van hobby en handwerken voor een eerlijke prijs. De visie van HobbyGigant is dat dat je meer persoonlijke voldoening haalt uit zelfgemaakte dan uit gekochte producten. Klik op ons logo voor meer informatie.

 

Bedrijfsprofiel Bloom Design

Bloom Design is eigenlijk per toeval ontstaan. Eén van de klanten van het zusterbedrijf Bloom Investments wilde producten gaan verkopen via een website/webshop. Omdat deze klant hiervoor niet de financiën had, is Bloom Investments met Bloom Design de uitdaging aangegaan. Bloom Design werkt vanuit het idee dat elke website en -shop een duidelijk verhaal moet hebben. Deze werkwijze begint met het neerzetten van een (marketing)concept en eindigt met het opleveren van een complete website met -shop.

Bedrijfsprofiel Meerkantoor

Meerkantoor is u de totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden, van balpen tot een complete kantoorinrichting. Op www.meerkantoor.nl heeft u een keuze uit meer dan 40.000 artikelen , waaronder alle A-merken en ons eigen huismerk dat zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en zeer scherpe prijsstelling. Op onze website kunt u alle relevante artikelinformatie terugvinden zoals prijs, voorraadstatus en besteleenheid. Uiteraard vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Klik voor meer informatie op het logo.

Bedrijfsprofiel Pompe Speciaalreiniging

Gebr. Pompe Speciaalreiniging is al ruim tien jaar totaalleverancier voor de meest uiteenlopende diensten op het gebied van glas- en gevelonderhoud, specialistische reiniging, terreinonderhoud en ongediertebestrijding. Onze pijlers zijn: een hoge kwaliteit en persoonlijk contact! Wij werken met vakbekwame medewerkers en houden wij ons aan alle wettelijke regels en normen. Als opdrachtgever kun je rekenen op een goed geleide organisatie waarmee je snel en scherp kunt schakelen. Wij leveren kwaliteitswerk tegen acceptabele prijzen. Met Gebr. Pompe Speciaalreiniging is het professioneel en plezierig werken! Klik voor meer informatie op het logo.

error: Content is protected !!