Bouw eigen nest verloopt voorspoedig

Na jaren pionieren, containers als opslagplaats, kleedkamer en keuken en te gast zijn bij voetbalvereniging UNO bouwen de Hawks nu aan hun eigen nest. Eind augustus jongstleden kregen de Hawks een eigen veld op een eigen locatie. Het nieuwe thuis van de Hawks is het Kleilandpad. Wat waren de Hawks blij en tegelijkertijd was dat het begin van hard werken … heel hard werken, want er stond nog niks op het veld.

Eerst hebben ze de containers en overige zaken verhuisd naar het Kleilandpad. De lichtmasten waren de grootste uitdaging. Maar een Hawk zou geen Hawk zijn als het hem niet lukt. Inmiddels staan de lichtmasten allemaal weer keurig op hun plaats. De bouwcommissie van de Hawks had al ruim voor de verhuizing een prachtig clubhuis gekocht. Daarbij hoorde ook het regelen van de vergunningsaanvragen voor de plaatsing van ons clubhuis. Wat heeft de bouwcommissie daar een werk aan gehad. van Natura 2000, schoon grond verklaringen tot stikstof berekeningen. Met dank aan de bouwcommissie was het de tweede week van november zover dat met de opbouw van het clubhuis kon worden begonnen.

Na zes weken kan het bestuur concluderen dat een grote stap is gemaakt. De wanden zijn geplaatst, de stroom is aangelegd en het schilderen schiet al aardig op. De kleedkamers voor de teams, de kleedkamers voor dames en de referee, en de ruimte voor de fysio zien er al goed uit. De kantine kan al een beetje worden gebruikt. Een grote stap vooruit zal zijn als de stroomopwekking met behulp van een aggregaat niet meer nodig is. Ook dat zal niet zo lang meer duren. Het bouwen van een Hawks nest zou overigens niet mogelijk zijn, zonder alle vrijwilligers die zich inzetten in hun spaarzame tijd. De club is hen dan ook zeer dankbaar. De komende weken gaat de club er met z’n allen nog hard tegenaan, zodat het bestuur u eind maart in het nieuwe clubhuis kan ontvangen.

error: Content is protected !!