Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Cubs winnen thuis met 88-0 van HRC (Haagsche Rugby Club)

De Cubs winnen thuis met 88-0 van HRC (Haagsche Rugby Club).

De Hawks winnen een scrum

Op zaterdagochtend om 9:30 uur melden de eerste Cubs zich al op het fijne Hawks terrein voor een thuiswedstrijd tegen Den Haag. Een uur daarvoor lopen onze mannen van de Technische Commissie (en onze fantastische trainers en coaches) nog een rondje veld, ze prikken wat gaten in het veld voor afwatering en er wordt met een bezem nog wat overtallig water van het veld geveegd.


Het zonnetje breekt langzaam door en om 11:00 uur kicken we af. Met referee Julius aan het hoofd, spelen de Hawks een zeer goede eerste helft en komen al snel op ruime voorsprong. Ze werken als een team voor elkaar. Er worden weer wat nieuwe posities uitgeprobeerd en alle jongens hebben de smaak te pakken. Ze willen meer….

De tweede helft spelen de jongens een iets mindere helft, HRC blijft knokken voor die ene try! Zij laten ontzettend veel doorzettingsvermogen zien. Het mag echter niet baten want de Cubs lopen in de tweede helft uit naar een 88-0 overwinning. Vorige week wonnen de Cubs ook al de wedstrijd in en tegen Amstelveen met ruime cijfers (10-57) en zijn daardoor nu koploper in de poule!


Volgende week wacht ons een uitwedstrijd tegen RC Diok uit Leiden. Ook deze gaan we natuurlijk proberen te winnen. Het duurt weer even voordat we weer thuis spelen maar op 18 december om 11:00 uur staan we weer op het veld bij RC Hawks.

Via deze weg ook een bedankje aan het fantastische vrijwillige barpersoneel, de sinaasappel brenger, de tenue wasser en de lijnrechters van de Junioren.

Even de wedstrijd nabesproken
De linesman geeft aan waar de spelers moeten staan.