Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

De beste wensen namens RC Hawks

Beste leden en betrokkenen Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks,


Ook dit jaar is net als 2020 beïnvloed door de pandemie en alle regels en beperkingen die hieruit voorvloeien.
Toch hebben we ondanks alles een aantal maanden lekker rugby kunnen spelen en we kunnen concluderen dat die kleine club uit de polderklei het helemaal niet zo slecht doet.


We hebben veel, vooral jeugd leden kunnen begroeten en alsnog een guppen/turven team kunnen opzetten waarbij de groei bij de categorie Benjamins het grootst is.
Ook kunnen we bijzonder trots zijn dat we als kleine club een Colts team hebben samen met spelers van de Houtsche rugbyclub en ook deze groep draait lekker in de competitie.


Ook de overige groepen zoals mini’s, cubs en junioren draaien lekker in de competitie eventueel aangevuld met spelers van de Houtsche, die zich hopelijk welkom voelen bij onze club.
Ons senioren team heeft helaas het meest last gehad van de regelgeving rondom corona maar we hebben er vertrouwen in dat ook dit team weer mooie dingen laat zien in de toekomst.


Ja en hoe krijgen we bovenstaande allemaal voor elkaar? Door fantastische vrijwilligers zoals loyale trainers, teammanagers en staf die bereid zijn veel uren in de club te investeren. Ook de vrijwilligers achter de bar, keuken en overige wil ik graag toch even benoemen en in het zonnetje zetten.
We vertrouwen er op dat we in het nieuwe jaar weer kunnen starten met hetgeen waar we allen voor staan, en dat is plezier in het rugby en verder bouwen aan onze club.


Als bestuur wensen we u gezonde en fijne feestdagen! Tot in 2022! 🎄🎉