Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Doe mee met de Grote Clubactie en zet je in voor Rugby Club Haarlemmermeer Hawks

Rugby Club Haarlemmermeer Hawks verkoopt loten met de Grote Clubactie. En wij hebben daarbij jouw hulp hard nodig!

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in, voor een feestelijke dag voor de gehele club en willen hiervoor natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

Wij roepen bij deze alle leden op, om loten te verkopen voor de club. Meld je direct aan als lotenverkoper, door een email te sturen naar femke@rchawks.nl, met de volgende gegevens; voornaam, achternaam, emailadres en je team. Of ga vrijdag even naar Femke Mesman of Maaike van der Horst en vul het Grote Clubactie formulier in. Het voordeel van je aanmelden is:

  • Dat jouw naam als verkoper op het bankafschrift en/of in de e-mailbevestiging van de koper komt te staan.
  • Je direct een persoonlijke verkooppagina, persoonlijke QR-code en een eigen actiepagina krijgt (met o.a. een eigen lotenmeter, de tussenstand in jouw team en binnen de vereniging en de gewonnen badges). 
  • Jij als verkoper je eigen verkooplink eenvoudig kan delen met familie en vrienden en zo online loten kan verkopen.
  • En naast de te winnen prijzen van de loterij van de Grote Clubactie kun je vanuit de club ook nog leuke prijzen winnen, zoals
  • bij verkoop van 15 loten krijg je een Rugbybal Sleutelhanger
  • bij verkoop van 25 loten krijg je een Grote Clubactie Medaille
  • Bij verkoop van 65 loten krijg je een Solo Skill Rugbybal
  • Bij verkoop van 100 loten ontvang je een Rugby Training-shirt
  • Uiteindelijk krijgt degene die de meeste loten verkocht heeft (minimaal 100) een Rugby Wedstrijd-shirt cadeau

Met het verkopen van Superloten, maak je flinke klappers! Een Superlot is 50 loten voor €150 en als een Superlot verkocht door jouw club uitgeloot word, dan ontvangt deze nog eens €5000 extra.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!