Een clubhuis om trots op te zijn!

Ruim een half jaar geleden (eind november) vierden we als rugbyclub de opening van het clubhuis met een kleine receptie. Toen werd het clubhuis nog met spanbanden bij elkaar gehouden. Het afgelopen half jaar is het Hawks clubhuis gegroeid van casco naar een volwaardige faciliteit met alle benodigde voorzieningen. Denk hierbij aan kleedkamers met douchegelegenheden, toiletvoorzieningen, een aparte dameskleedkamer en een ruimte voor de referees.

Deze transformatie van een huis voor de Hawks naar een thuis van de Hawks is niet vanzelf gegaan. Door een klein team van klussers is er enorm veel werk verzet. Vele avonden zijn ze na het avondeten aan de slag gegaan met waterpas, schilderskwast en accuboor in de hand. Het eindresultaat mag er zeker zijn. We zijn erin geslaagd om een prachtig en gezellig clubhuis te realiseren waar we apetrots op zijn.

Het clubhuis zal ons de komende jaren een eigen plek geven om samen te komen, een biertje te pakken, samen rugby te kijken en samen feestjes te vieren. Nu deze mijlpaal is bereikt, richt de rugbyclub zich op de verdere uitbouw van leden waarbij het clubgevoel niet zal ontbreken.

 

error: Content is protected !!