Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Een Rugbyveld in een open vlakte en windkracht storm

Dat was de situatie voor de eindelijke opstart van alle spelers van rugbyclub Haarlemmermeer Hawks welke na een lange periode van stilstand door Covid maatregelen dan eindelijk weer van start konden.

Zaterdagochtend begon de dag met een Guppen/Turven ( 5-7 jaar) en de Benjamins (8-9 jaar) op kleine velden aan hun toernooi waarbij het genot van het spelen van een lekkere pot rugby belangrijker is dan winst en of verlies.
De kleintjes baanden zich een weg door de harde wind en moesten met samenspel de try lijn zien te bereiken wat helaas door het verwijderen van linten bij de categorie  Guppen/Turven en mooie tackles bij de Benjamins niet altijd lukte . Toch zagen we blije gezichten want eindelijk werd er weer gespeeld.


Vanaf half twaalf  was het tijd voor onze Cubs (12-13 jaar) welke tegen de Cubs van Haarlem moesten spelen een lekkere pot waarbij de gameplannen van de Hawks door de lange stilstand niet altijd goed uitgevoerd werden maar wat zich gelukkig toch ontaarde in een mooie  overwinning van  45-5 voor de Hawks.

Om één uur was het de beurt aan de Hawks junioren (14-15 jaar) welke tegen de Hookers uit Vlaardingen moesten spelen deze wedstrijd werd met 19-17 gewonnen door de Hawks na een mooie en respectvolle pot rugby.
het belangrijkste van de dag was dat we eindelijk weer met beide benen op het veld en in de competitie stonden.