Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Een weekend vol winst!

Afgelopen weekend was het volle bak bij Rugby Club Haarlemmermeer Hawks. De Cubs, Junioren en Colts speelden alle drie thuis. De Turven en Benjamins speelden in Alkmaar, de Mini’s bij de Houtsche en de senioren speelden op zondag ook in Alkmaar.

Zaterdag 24 september 11:00 uur gingen we van start met de kickoff van onze Cubs cluster Hawks/ Houtsche tegen cluster Haarlem/ ARC/ Smugglers. Onze cubs zijn vorig jaar kampioen geworden en starten dit seizoen in de Shield klasse. De cubs hebben bewezen dat ze nog steeds de beste zijn de uitslag is dan ook een vette winst van 128-0.

De Junioren trapten af om 12:30 met als tegenstander RFC Haarlem 2. Onze Junioren zijn vorig jaar ook kampioen in de Shield klasse geworden en RFC Haarlem 2 is een gelijkwaardige tegenstander. Wat resulteerde in een prachtige wedstrijd die mooi gelijk op ging met veel strijd. De pot is met 4 punten verschil gewonnen, 14-10.

De Colts sloten de dag af met hun wedstrijd, de kickoff was om 14:00 uur tegen Fryslân. Ons cluster met de Bassets heeft ze behoorlijk versterkt waardoor ook zij met een mooie winst dit seizoen ingaan. De uitslag van deze wedstrijd was 40-5.

Onze Turven hebben mooie resultaten geleverd in Alkmaar. Waar ook de Benjamins hun wedstrijden speelden. 1e wedstrijd tegen waterland kwam wat moeizaam op gang. Een beetje rommelig en zoekend naar teamwork. Helaas verloren met 7-4. De 2e wedstrijd tegen AAC verliep al beter met meer rust. Dit resulteerde in 5-2 voor AAC. Bij de 3e wedstrijd tegen Alkmaar kon je echt zien dat het team elkaar gevonden had, er werd meer overgespeeld en goed getackeld en hard gerend. Eindstand 5 – 3 winst voor de Hawks! In de laatse wedstrijd tegen Castricum zagen we toch duidelijk vermoeidheid met toch nog een paar mooie acties. Wat resulteerde in een eindstand van 8-2 voor Castricum.

De Mini’s hebben hun best gedaan bij de Houtsche!