Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

End of Season voor de Hawks

Weer een seizoen voorbij en wat een verrassend seizoen! Twee teams kampioen van Nederland en eindelijk weer heel wat toernooien, wedstrijden en evenementen op onze club mogen organiseren.

Het end of season sleepover feest was weer een groot succes, veel gefeest en weinig geslapen! Op vrijdag 10 juni was het dan eindelijk zover, de feestcommissie, het bestuur en andere vrijwilligers hebben hun uiterste best gedaan om iedereen een geslaagde avond te geven. Met een stormbaan, lazergame, kampvuur en camping voor jong en oud was dit een echte eind knaller!

Op zondag 12 juni stond de sportfair op de kalender en hielpen vrijwilligers, het bestuur en spelers uit verschillende teams mee om voor toekomstige spelers een prachtige clinic te verzorgen. Zo konden zij ervaren wat rugby inhoudt als sport, het was reuze gezellig en super druk. En na afloop van de clinic kreeg elke speler een portie poffertjes!

En als echte afsluiter zijn er afgelopen weekend tijdens de Park21 zomerweken nog 2 rugby clinics gegeven door de Senioren van onze club. Ook hier kwamen veel potentiële rugbyers op af. Nu maar hopen dat we na de zomerstop kunnen starten met heel wat nieuwe spelers, om nog groter te worden.

Bedankt iedereen die zich heeft ingezet voor de club dit afgelopen seizoen, mede dankzij jullie inzet hebben we weer een fantastisch mooi seizoen neer kunnen zetten. Hierbij natuurlijk ook alle spelers bedankt voor het komen opdagen voor training en wedstrijden, weer of geen weer. Er is een oud gezegde dat “het er niet toe doet of je wint of verliest, maar hoe je het spel speelt” – en het is een eer en een voorrecht om geassocieerd te worden met een groep mensen die het spel zo goed spelen. Op naar een nog mooier rugby seizoen 2022/2023, geniet van jullie vakantie!

En voor de leden die graag fit wil blijven tijdens de zomerstop, is er elke woensdag van 19:00 – 20:00 uur sporten met Lindor op de club. Je hoeft je hier niet voor aan te melden, gewoon lekker aan komen waaien als je zin hebt.