End of season

Ook dit jaar hebben diverse teams deelgenomen aan verschillende rugby toernooien. Een maand geleden nam het Heren 1 team in Amersfoort deel aan het Hekkesluiterstoernooi. Afgelopen weekend namen de Junioren, de Cubs, de Mini’s en de Benjamins deel aan het Beach rugby toernooi in Scheveningen. Er werd met veel inzet gestreden, echter lol en plezier voerden de boventoon.

Verder stonden we afgelopen weekend ook op de Sportfair. Er kwamen veel bezoekers bij ons langs. We hebben met veel plezier onze rugbysport gepromoot. We hopen dan ook veel nieuwe leden in augustus te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie aan het Kleilandpad. De eerste groene waas van het nieuwe veld is daar al te zien.

Tenslotte kijken we als bestuur terug op een enerverend seizoen met een heleboel mooie momenten voor onze jonge club. Langs deze weg willen we de staf, de trainers, teammanagers, en alle mensen die onze club in hun hart hebben gesloten, bedanken. We wensen iedereen een mooie zomer en we zien elkaar graag terug op ons eigen veld Kleilandpad!

error: Content is protected !!