Hawks Cubs Poule winnaar

D-Day! Eindelijk was het zover, de laatste competitie wedstrijd, maanden van hard werken en zweten op het veld. Vandaag is de dag dat de Haarlemmermeer Hawks cubs U14 poule winnaar kunnen worden. Hordes ouders, vrienden, opa’s en oma’s passanten langs de lijn, het moet wel een belangrijke wedstrijd zijn. Alle cubs staan gretig en gefocust op het veld, de tegenstander met dezelfde instelling tegenover ze. Dan eindelijk het fluitsignaal voor de kick-off, de komende 50 minuten gaan spannend worden. Drop-shot en de bal vliegt door de lucht, de beide teams stormen op elkaar af, het doel: ”Bal bezit!”

Na een paar fases in de eerste minuten zijn het dan toch de Hawks die de eerste try drukken, dat geeft een lekker gevoel. Het team van Haarlem-Smugglers blijkt een waardige tegenstander, beide teams spelen goed fase spel en maken mooie tackles. Na de eerste helft staan de Hawks op voorsprong, snel even water drinken, sinasappel partje in je mond, een korte peptalk van de coach en hup weer opstellen. Ze gaan voor de winst onze cubs. De tweede helft speelt het team van Haarlem-Smugglers een sterk spel, ze drukken ook een heel mooie try: in een tackle de bal tegen de paal drukken!! Knap werk.

Het gaat constant hard tegen hard, beide teams zakken niet in, tot opeens: “pffiiiiiieeeeeettt”. Het eindsignaal dat betekend dat de overwinning gaat naar de cubs van de Hawks, ze zijn poule winnaar!!! De winnaars krijgen na afloop een trofee voor het team en medaille voor de individuele spelers. Namens de coaches, alle ouders en het bestuur: “GEFELICITEERD!!!”

error: Content is protected !!