Hawks volop bezig op eigen nest

Afgelopen jaar hebben we van de gemeente Haarlemmermeer de status basissport ontvangen. Dit vormt de basis voor de verhuizing van het sportcomplex de Deugd naar een eigen locatie in Park 21 aan het Kleilandpad te Nieuw-Vennep. De Hawks zijn weer helemaal op het oude nest want de club is ook opgericht in Nieuw-Vennep.

Een eigen locatie biedt ons de gelegenheid om een eigen club neer te zetten waarbij we niet afhankelijk zijn van anderen als het gaat voorzieningen zoals clubhuis en kleedkamers. Het biedt ons de mogelijkheid om een eigen clubcultuur en clubtraditie op te bouwen.

Als bestuur hebben we niet stil gezeten. We hebben een clubhuis aangekocht. Helaas kunnen we nog niet starten met het plaatsen van het clubhuis omdat de gemeente de vergunning hiervoor nog niet heeft verleend. We hopen in de derde week van september hierover meer duidelijkheid te krijgen zodat we kunnen starten met de plaatsing en de verbouwing van het clubhuis.

In de tussentijd zijn vele vrijwilligers bezig om het terrein in te richten en de bekende Hawks rugby uitstraling te geven. Samen blijven we onze schouders er onder zetten totdat we een mooi clubhuis hebben dat voor onze rugbyers voelt als een tweede huis.

Namens het bestuur

error: Content is protected !!