Het nieuwe seizoen begint!

Achter de schermen zijn de trainers, teamcoaches en vele anderen al weken volop bezig om de start van het nieuwe seizoen mogelijk te maken. De whatss-App en mail stonden op stand oververhit en we zijn als bestuur trots op de vele vrijwilligers die functies bekleden die de start van het nieuwe seizoen mogelijk hebben gemaakt. Er zijn al diverse teamintroductiegesprekken gehouden voor ouders en spelers en ook met trots kunnen we melden dat we voor het eerst in ons bestaan een juniorenteam hebben.

Ook zijn we volop bezig om sponsoren te werven die ons een steuntje in de rug kunnen geven om de club financieel gezond te houden. De website is helemaal geactualiseerd en zal samen met de Facebook pagina het gezicht van onze club blijven. Wel blijven we met prio zoeken naar een communicatiespecialist die de club in de pers een gezicht kan geven en de club actueel kan houden in diverse regionale media.

We gaan dit jaar volop starten met EHBO en trainers /coaches opleidingen om de club een steviger basis te geven en om de kwaliteit te behouden en zelfs te verhogen van de trainingen en de wedstrijden. De samenwerking met Doe Fysiotherapie wordt geïntensiveerd en ook hopen we weer op een goede samenwerking met UNO waar we inmiddels voor het derde jaar te gast zijn.

Ondanks de gastvrijheid van UNO en ook de ontwikkelingen betreffende het veld hebben we dit seizoen ook nog de uitdaging van een nieuwe locatie en de daarbij behorende verhuizing en investeringen. De samenwerking met afdeling sport van onze gemeente verloopt positief en we hopen binnenkort essentiële zaken te melden die duidelijkheid gaan geven waar en wanneer we moeten verhuizen. Een uitdagend jaar waarbij we allen onze club alleen maar mooier,groter en gezelliger kunnen maken!!!

Onze dank gaat uit voor alle mensen die zich afgelopen seizoen hebben ingezet en de groep vrijwilligers die dit nieuwe seizoen in allerlei functies en taken ondersteunen. Zonder hun inzet en motivatie gaan we het echt niet redden.

DelenShare on FacebookEmail this to someonePrint this page