Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Jouw stem is geld waard!

Rugby Club Haarlemmermeer Hawks doet mee aan Rabo Clubsupport. Van 5 tot en met 27 september kun je – als klant van de Rabobank – stemmen op onze Rugby Club.

WAT IS RABO CLUBSUPPORT
Ieder jaar investeert de Rabobank in lokale clubs en verenigingen. Door online te stemmen bepalen de leden van de Rabobank de hoogte van het bedrag dat elk van de deelnemende verenigingen krijgt. Jouw stem is dus geld waard! Als je stemt op Rugby Club Haarlemmermeer Hawks, verdien je dus geld voor onze club.

ONS DOEL
Wij willen graag nieuwe markeerpalen op ons rugbyveld en warme kleding voor onze trainers aanschaffen. Hierbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.

HOE WERKT HET
Als lid van de Rabobank, mag je 3 stemmen uitbrengen. Kies hierbij jouw 3 favoriete clubs of verenigingen. Het stemmen gaat via de Rabobank App op je telefoon en werkt als volgt:

1. Log in op de Rabo App

2. Ga naar Service > Lidmaatschap

3. Ga naar ClubSupport

4. Selecteer minimaal 3 clubs/ verenigingen en klik op ‘stem uitbrengen’. Je kunt drie stemmen verdelen over drie verenigingen.

5. Breng je stem uit.

STUUR DIT ROND!
Vraag je familie, buren, vrienden, kennissen etc. of ze lid zijn van de Rabobank. Zo ja? Dan kunnen ze ook stemmen op Rugby Club Haarlemmermeer Hawks!

Alvast bedankt.

Rabo Clubsupport – RC Hawks