Nieuwe locatie RC Hawks formeel geopend

Op vrijdag 11 september heeft Mieke Booij, wethouder sport en groot rugby fan, de nieuwe locatie van de RC Hawks aan het Kleilandpad 25 in Nieuw-Vennep formeel geopend. In haar toespraak gaf ze aan dat de weg naar de nieuwe locatie lang was, voor zowel haar staf van ambtenaren en het bestuur van RC Hawks, maar dat het resultaat mag er zijn.

Na jaren gast te zijn geweest in de kantine van de plaatselijke voetbalclub met enkel een klein rugby hoekje biedt het nieuwe clubhuis de Hawks nu een eigen plek. Het nieuwe clubhuis is nog niet helemaal af maar voorziet in diverse kleedkamers en een gezellige bar waar van alles te krijgen is. Een eigen locatie biedt de rugbyclub de ultieme kans om te gaan werken aan de bekende rugby gezelligheid en het realiseren van een thuis voor spelers, ouders en rugby fans.

 

De nieuwe locatie en clubhuis bieden de rugbyclub een goed uitgangspunt om de club verder uit te bouwen. De focus ligt nu op het werven van nieuwe leden en het werken aan de eigen clubcultuur. Het streven is om eind 2021 rond de tweehonderd leden te hebben.

Het bestuur van de rugbyclub is de gemeente Haarlemmermeer zeer dankbaar. Dit geldt ook voor de trainers, coaches en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. De rugbyclub ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

error: Content is protected !!