Nieuwjaarsreceptie Hawks

Afgelopen vrijdag 18 januari was het weer zover. In de avond werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze RC Haarlemmermeer Hawks gehouden. De opkomst deze avond was fantastisch. Al gauw liep het clubhuis vol en begon het gezellig te worden met een hapje en een drankje. Het liet weer eens zien dat we een groeiende, enthousiaste en gezellige club zijn.

Zoals altijd keek de voorzitter terug op weer een mooi jaar. Hij was zichtbaar trots op wat alle teams groot en klein op het veld lieten zien en refereerde aan de prestaties van alle teams. De teams die niet kunnen presteren zonder de mateloze inzet van vele vrijwilligers, zoals de trainers die in weer en wind de trainingen geven en de teammanagers die altijd volop bezig zijn om de overige randvoorwaarden te regelen. Ook was de opkomst van sponsoren van de Hawks waren gekomen en lieten op deze manier voelen dat ook zij de club een warm hart onder de riem steken.

Er werd ook vooruit gekeken, want de Hawks moeten dit jaar verhuizen naar een nieuwe locatie. Lang is de spanning hoog geweest of en waar deze locatie zich gaat bevinden. Waar de locatie is, bleef ook op de nieuwjaarsreceptie een verrassing. Wel meldde de voorzitter Ron Balder dat er in principe een nieuwe locatie is gevonden! Door de lopende ontwikkelingen kon hij nog geen duidelijkheid geven waar deze locatie is, maar hoopt hier snel op terug te komen. Achter de schermen is de bouwcommissie al heel druk bezig met een clubhuis en kleedkamers. Ten slotte wenste de voorzitter iedereen een gezond en sportief 2019 toe en schouders eronder naar een nieuwe locatie.

error: Content is protected !!