Onze Ambitie

Onze ambitie is om een volwaardige rugbyclub te zijn. Een rugbyclub waar rugbyspelers en rugbyliefhebbers uit de Haarlemmermeer e.o. terecht kunnen om te trainen, te spelen, te genieten van het spel en de gezelligheid. De komende vijf jaar is ons doel:
- dat we onze jeugd- en seniorenleden, trainers, teammanagers en supporters iedere zaterdag en zondag een mooi wedstrijdprogramma aanbieden;
- dat we onze trainingen technisch en inhoudelijk op een kwalitatief hoog niveau brengen;
- dat we elkaar kunnen spreken tijdens de 3e helft in ons clubhuis; en
- dat we samen met onze leden en sponsoren de club verder op- en uitbouwen.

Onze focus

Onze focus ligt op de jeugd. Rugby is een combinatie van snelheid, kracht, techniek en tactiek.  Door vroeg met rugby in aanraking te komen, leren kinderen en jongeren het spel goed beheersen. En wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat geldt ook voor Rugby Club Haarlemmermeer Hawks. Daarnaast vinden we het belangrijk onze jeugd de kernwaarden van de rugbysport – respect, discipline, kameraadschap – mee te geven. Zo leren kinderen over weerbaarheid, veiligheid, samenwerken en respect te hebben voor elkaar. Zo worden zij ambassadeurs van de club en voor de rugbysport.

 

Bijdragen aan lokale samenleving

We willen als Rugby Club Haarlemmermeer Hawks een bijdrage aan de lokale samenleving leveren. We vinden het belangrijk om jeugd en volwassen een mogelijkheid te geven om met waardering voor elkaar te sporten. Door onze kernwaarden willen we een plek zijn waar iedereen terecht kan. Zo bouwen we niet alleen met elkaar aan onze rugbyclub, maar ook aan onze (lokale) samenleving.

 

error: Content is protected !!