Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Partners

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

De Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks is ontzettend trots op de kwalificatie van Erkend Leerbedrijf waarbij we studenten van diverse sportopleidingen kennis kunnen meegeven over het geven van trainingen, over het organiseren van evenementen en over sportmanagement en communicatie.
 
We zijn er trots op dat rugby met zijn internationale kernwaarden ''respect, discipline en kameraadschap'' studenten een basis kan geven om vaardigheden te ontwikkelen tijdens hun sportstages onder de begeleiding en coaching van ervaren trainers.
 

Doe Fysiotherapie

Voor behandeling en advies kun je geheel vrijblijvend als lid van de Hawks bij ons terecht. Blijf niet doorlopen met een pijntje maar kom in actie en laat er eens door ons naar kijken. Wij helpen je graag weer naar een pijnvrije sportparticipatie.
Wat: Sportspreekuur DOE Fysiotherapie
Waar: Rugbyclub Hawks
Wanneer: Elke woensdag van 19:00 tot 20:00 uur
Wie: Voor alle leden van de Hawks

Clubcollect

Clubcollect is een organisatie die gespecialiseerd is in de contributie inningen van sportverenigingen. Het innen van contributiegelden gaat via een online systeem zoals iDEAL en zorgt dat de vereniging meer tijd heeft voor zaken die de club aangaan door hun veel werk uit handen te nemen. Clubcollect is een organisatie die al bij heel veel sportclubs tot tevredenheid de taak van contributie inning heeft overgenomen.