RC Hawks Cubs 1 landskampioen Ribbon klasse

Afgelopen zaterdag is het Cubs team van de RC Hawks landskampioen geworden in de Ribbon klasse en daar is het bestuur apetrots op. Het gehele jaar had het Cubs team al uitstekend gepresteerd. Zo werd er geen enkele wedstrijd verloren in de drie fasen die vooraf gingen aan deze finale dag. 

Het werd een spannende wedstrijd maar ook deze dag stonden de mannen en dame hun ‘mannetje’. Er werd hard gestreden tussen de teams. De wedstrijd tegen RC Breda werd met 17-5 gewonnen waarmee hun succesvolle seizoen werd bekroond. De vreugde was dan ook groot toen het fluitsignaal klonk. Na de uitreiking van de door de Bond ter beschikking gestelde prijs werd het kampioenschap gevierd met patat, frikandellen en een drankje.

Het bestuur wil staf, ouders en publiek hartelijk danken voor hun steun tijdens deze wedstrijd en het afgelopen jaar en in het bijzonder Erik, Dennis en Wendy voor de trainingen en de begeleiding van het team tijdens en tussen de wedstrijden. Nu staat er nog een toernooi op de planning om dit jaar op een geweldige manier af te sluiten.

error: Content is protected !!