Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Rugby Academy Noordwest (RANW) opent haar deuren

Rugby Academy Noordwest (RANW) opent haar deuren

Zondag 14 juni was de dag waar wij naar uit hebben gekeken. De Rugby Academy Noordwest (RANW) opende haar deuren op onze club. Wegens het succes van de Academy en vraag uit de regio zal RANW naast het vestiging in in Alkmaar ook bij ons in de Haarlemmermeer jonge rugby talenten op gaan leiden. Op deze zonnige middag werden de aanwezigen getraind door zowel trainers van de Academy als jong oranje spelers. Mooi om direct van start te gaan met zo'n hoge opkomst. Wat een topdag! Wij kijken uit op een mooie toekomst met veel rugby plezier in de Haarlemmermeer.
Rugby Academy Noordwest is een regionaal TopSport trainingscentrum voor rugby op professioneel niveau. Het doel van de Rugby Academy is om rugbyspelers de optimale kans te bieden op een topsport carrière in de rugbysport. De RANW is een samenwerking tussen verschillende partners: Rugby Nederland, NOC*NSF, Haarlemmermeer Lyceum en Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Als deelnemer van de RANW krijg je een officiële NOC*NSF status.
Graag bedanken wij de Academy voor het schenken van een shirt met handtekeningen van o.a. oud-Schotland international Tim Visser, oud-Oranje speler JayJay Boske en Wales speler Jamie Roberts (zie foto).
Meer weten over de Rugby Academy Noord West?
Contact: Sandra Stanbury