Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Shirtsponsor voor Turven

Ook de Turven hebben nu een shirtsponsor: Van Brienen AV en meer uit IJmuiden. Na de training overhandigde sponsor Jeroen Van Brienen persoonlijk de shirts aan de Turven. De Turven waren superblij met hun nieuwe wedstrijdtenue. Na de shirtsponsoren Bloom Investments (Mini's en Benjamins) en Vink Stucadoorsbedrijf (Heren 1) is het bestuur zeer verheugd met de nieuwe shirtsponsor.

Van Brienen AV en meer heeft gekozen om de Rugby Club Haarlemmermeer Hawks te sponsoren, omdat ze veel affiniteit hebben met sporten zoals rugby waarin respect, discipline en kameraadschap centraal staan. Daarnaast vinden ze het leuk om via shirtsponsoring bij te dragen aan de groei-ambities van de rugbyclub. "We vinden het geweldig om te horen dat jullie op dit moment de snelst groeiende rugbyclub in Nederlands zijn en dat jullie al zoveel hebben bereikt".

Van Brienen AV en meer is totaalleverancier en installateur van geluidsinstallaties, digital signage en presentatiesystemen en is gevestigd in IJmuiden. Van Brienen AV en meer wil graag een wezenlijke bijdrage leveren aan sfeer, communicatie en beleving in de hospitality sector, retail, het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, kerken en het verenigingsleven. Ga voor meer informatie naar www.avenmeer.nl.