Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Sponsoren RC Hawks

Hoofdsponsoren

Meerkantoor
Waarom ben ik sponsor geworden?

MVO (maatschappelijke verantwoord ondernemen) maakt in sterke mate deel uit van het beleid van Meerkantoor. Juist in dat kader heeft Meerkantoor besloten om een samenwerkingsverband en sponsoring aan te gaan met Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Rugby biedt namelijk veel meer dan alleen de mogelijkheid om fysieke inspanningen te leveren; het is een sport met waarden die de spelers binnen een sociale en morele context helpt ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk onze jeugd de kernwaarden van de rugbysport – respect, discipline, kameraadschap – mee te geven. Zo leren kinderen over weerbaarheid, veiligheid, samenwerken en respect te hebben voor elkaar. Zo worden zij ambassadeurs van de club en voor de rugbysport.

Sponsoren

Pompe Speciaalreiniging
Waarom ben ik sponsor geworden?

Als lokale ondernemer steunen wij graag sportverenigingen in de regio. Zeker een ambitieuze club als Hawks waar veiligheid, samenwerken en discipline hoog in het vaandel staan. Daar herkennen wij ons als Pompe Speciaalreiniging ook in.

Ondernemen als topsport. Vooruit denken, kansen signaleren en actie ondernemen. Dat doe je samen. Dan bereik je optimaal resultaat. Dat is ook waar Pompe Speciaalreiniging voor staat.

C&T Reklame
Waarom ben ik sponsor geworden?

Onze corebusiness is beletteren van voertuigen en reklame in de breedste zin van het woord. Wij zijn maatschappelijk betrokken bij sport en willen op deze manier onze naamsbekendheid verbreden in de regio.

Xpert Handtherapie
Waarom ben ik sponsor geworden?

Wij zijn Xpert Handtherapie. Wij bieden fysiotherapeutische en ergotherapeutische zorg voor patiënten met problemen aan de hand, pols, elleboog en schouder. Onze therapeuten zetten zich ook dagelijks in als topsporters voor onze patiënten. Er wordt samengewerkt waar nodig en we gaan altijd voor het maximaal haalbare resultaat net zoals bij de Haarlemmermeer Hawks. Wij voelen ons verbonden met de club en leveren graag een bijdrage aan jullie succes.

Timmerbedrijf de Parel

Timmerbedrijf de Parel is een all-round timmerbedrijf voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Denk hierbij aan een renovatie, het plaatsen van een dakkapel, kozijnen, een keuken of badkamer. Ook in de tuin zijn wij de partner voor bijvoorbeeld het plaatsen van een blokhut of het maken van een schuur. Van jouw huis of tuin maken wij graag weer pareltje.

Timmerbedrijf de Parel is trotse sponsor van Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Dit doen wij omdat wij de kernwaarden van het rugby – respect, discipline en kameraadschap – belangrijke aspecten vinden die bij ons dagelijks terugkeren bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. De Hawks is een jonge, groeiende rugbyclub waar de jeugd echt de toekomst heeft. Wij helpen ze graag een handje om te groeien en de rugbysport steviger op de kaart te zetten.

CTS Group

Wij zijn CTS GROUP, specialist in Europese distributie en logistiek. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren wij u steeds opnieuw van een optimale invulling van uw zendingen en logistieke activiteiten. Flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie; daarin onderscheiden wij ons van andere logistieke dienstverleners.

Tekst volgt

Tekst volgt

Tekst volgt