Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Sponsoren RC Hawks

Hoofdsponsoren

Meerkantoor
Waarom ben ik sponsor geworden?

MVO (maatschappelijke verantwoord ondernemen) maakt in sterke mate deel uit van het beleid van Meerkantoor. Juist in dat kader heeft Meerkantoor besloten om een samenwerkingsverband en sponsoring aan te gaan met Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Rugby biedt namelijk veel meer dan alleen de mogelijkheid om fysieke inspanningen te leveren; het is een sport met waarden die de spelers binnen een sociale en morele context helpt ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk onze jeugd de kernwaarden van de rugbysport – respect, discipline, kameraadschap – mee te geven. Zo leren kinderen over weerbaarheid, veiligheid, samenwerken en respect te hebben voor elkaar. Zo worden zij ambassadeurs van de club en voor de rugbysport.

 

Decrowear & Gifts – Macron Store: ‘Ik ben gewoon trots op dit merk’

Decrowear & Gifts is een leverancier van sportkleding voor diverse club in de regio, runt een winkel bij de Hoofddorp Pioneers en de Macron Club shop op de website van de Hawks. Macron staat bekend als een kwalitatief goed, sportief, sterk en mooi vormgegeven merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sportclubs staan vaak al denkbeeldig op voorsprong wanneer ze in tenues van dit van origine Italiaanse kledingmerk aan de aftrap verschijnen. Tel daar het enthousiasme en de service gerichte manier van werken van Nicole Visser van Decrowear bij op en de groei van Macron in sportland Nederland is verklaard.

Sponsoren

Korthuis Electrotechniek

Is opgericht in 2003 met als specialisme het aanleggen van elektrotechnische installaties in de woningbouw. Korthuis Elektrotechniek is erkend installateur (InstallQ) en werkt voor bedrijven en particulieren. Waarom ben ik sponsor geworden? Als kleine zelfstandige heb ik geholpen met het aanleggen en adviseren van de elektrotechnische installatie. Dit was voor mij een mooie manier om de rugbyclub te helpen.

Pompe Speciaalreiniging
Waarom ben ik sponsor geworden?

Als lokale ondernemer steunen wij graag sportverenigingen in de regio. Zeker een ambitieuze club als Hawks waar veiligheid, samenwerken en discipline hoog in het vaandel staan. Daar herkennen wij ons als Pompe Speciaalreiniging ook in.

Ondernemen als topsport. Vooruit denken, kansen signaleren en actie ondernemen. Dat doe je samen. Dan bereik je optimaal resultaat. Dat is ook waar Pompe Speciaalreiniging voor staat.

C&T Reklame
Waarom ben ik sponsor geworden?

Onze corebusiness is beletteren van voertuigen en reklame in de breedste zin van het woord. Wij zijn maatschappelijk betrokken bij sport en willen op deze manier onze naamsbekendheid verbreden in de regio.

Xpert Handtherapie
Waarom ben ik sponsor geworden?

Wij zijn Xpert Handtherapie. Wij bieden fysiotherapeutische en ergotherapeutische zorg voor patiënten met problemen aan de hand, pols, elleboog en schouder. Onze therapeuten zetten zich ook dagelijks in als topsporters voor onze patiënten. Er wordt samengewerkt waar nodig en we gaan altijd voor het maximaal haalbare resultaat net zoals bij de Haarlemmermeer Hawks. Wij voelen ons verbonden met de club en leveren graag een bijdrage aan jullie succes.

Timmerbedrijf de Parel

Timmerbedrijf de Parel is een all-round timmerbedrijf voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Denk hierbij aan een renovatie, het plaatsen van een dakkapel, kozijnen, een keuken of badkamer. Ook in de tuin zijn wij de partner voor bijvoorbeeld het plaatsen van een blokhut of het maken van een schuur. Van jouw huis of tuin maken wij graag weer pareltje.

Timmerbedrijf de Parel is trotse sponsor van Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Dit doen wij omdat wij de kernwaarden van het rugby – respect, discipline en kameraadschap – belangrijke aspecten vinden die bij ons dagelijks terugkeren bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. De Hawks is een jonge, groeiende rugbyclub waar de jeugd echt de toekomst heeft. Wij helpen ze graag een handje om te groeien en de rugbysport steviger op de kaart te zetten.

CTS Group

Wij zijn CTS GROUP, specialist in Europese distributie en logistiek. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren wij u steeds opnieuw van een optimale invulling van uw zendingen en logistieke activiteiten. Flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie; daarin onderscheiden wij ons van andere logistieke dienstverleners.

Tekst volgt

Tekst volgt

Tekst volgt

Garage Veenstra

Of u nou op zoek bent naar een occasion, of u komt voor een reparatie of onderhoud aan uw auto, u bent bij Garage Veenstra het goede adres. Onze specialisten staan voor u klaar om onderhoud en reparaties of een APK uit te voeren aan uw auto. U kunt ons vinden aan de Kruisweg in Hoofddorp, dichtbij Carpetright en Brugman keukens.

La Cozinha

Bij La Cozinha kunt u terecht voor catering met SMAAK, doordat wij alle gerechten volledig zelf bereiden uit verse ingrediënten. Of u nu kiest voor een éénvoudig budget menu, luxe hapjes, of onze originele Zuid Braziliaanse barbecue: Bij La Cozinha bent u aan het juiste adres voor een unieke ervaring die uw gasten 100% zullen waarderen!

RS Metaal

Bij RS Metaal kunt u terecht voor sier- en constructiewerk uit RVS, aluminium of staal. Wij kunnen in-huis water- en lasersnijden, knippen en kanten. Loopt u al tijden met een idee rond maar weet u niet waar u ermee naartoe kan? Kom gerust eens langs want ons motto is: “alles kan”.

B&B Keukenstudio

Realiseer uw droomkeuken bij B&B Keukenstudio!

U koopt uw droomkeuken niet online, daarom heeft  B&B Keukenstudio een showroom in de Haverstraat in Nieuw-Vennep, maar ook in Amsterdam en Almere. Deze drie locaties gevestigd in de randstad worden regelmatig vernieuwd, waardoor u altijd de nieuwste trends op gebied van luxe keukens, design en techniek te zien krijgt. Bij B&B Keukenstudio vind u de nieuwste materialen en technologie op het gebied van keuken meubilair, apparatuur en werkbladen. Bekijk onze website op BenBkeukenstudio.nl.

U wordt persoonlijk geholpen door ervaren adviseurs.

VandenBerg Was en zo

Bij van den Berg was je beter! U kunt bij ons terecht voor een totaal pakket waaronder het herstellen van schade aan uw voertuig, het wassen van uw voertuigen en deze voorzien van brandstof.

Dat alles geeft invulling aan van den Berg’s adagium: Vakkundig, makkelijk en goedkoop. Wat wilt u nog meer?

beachclub later aan zee logo

Beachclub Later aan Zee

Tekst volgt

Hobbygigant

Hobby Gigant

Tekst volgt

Flexvoetbal

Flexvoetbal al bijna 20 jaar de beste in wk en ek pools.