Sponsors

Xpert Handtherapie
Waarom ben ik sponsor geworden?

Wij zijn Xpert Handtherapie. Wij bieden fysiotherapeutische en ergotherapeutische zorg voor patiënten met problemen aan de hand, pols, elleboog en schouder. Onze therapeuten zetten zich ook dagelijks in als topsporters voor onze patiënten. Er wordt samengewerkt waar nodig en we gaan altijd voor het maximaal haalbare resultaat net zoals bij de Haarlemmermeer Hawks. Wij voelen ons verbonden met de club en leveren graag een bijdrage aan jullie succes.

Bloom Design
Waarom ben ik sponsor geworden?

Bloom Design gaat niet voor de pure commercie, maar wil graag een steentje bijdragen aan de lokale samenleving. We zijn er dan ook trots op dat we een fantastische vereniging als RC Haarlemmermeer Hawks kunnen steunen met een website, die past bij de ambities van de club.

Meerkantoor
Waarom ben ik sponsor geworden?

MVO (maatschappelijke verantwoord ondernemen) maakt in sterke mate deel uit van het beleid van Meerkantoor. Juist in dat kader heeft Meerkantoor besloten om een samenwerkingsverband en sponsoring aan te gaan met Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Rugby biedt namelijk veel meer dan alleen de mogelijkheid om fysieke inspanningen te leveren; het is een sport met waarden die de spelers binnen een sociale en morele context helpt ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk onze jeugd de kernwaarden van de rugbysport – respect, discipline, kameraadschap – mee te geven. Zo leren kinderen over weerbaarheid, veiligheid, samenwerken en respect te hebben voor elkaar. Zo worden zij ambassadeurs van de club en voor de rugbysport.

C&T Reklame
Waarom ben ik sponsor geworden?

Onze corebusiness is beletteren van voertuigen en reklame in de breedste zin van het woord. Wij zijn maatschappelijk betrokken bij sport en willen op deze manier onze naamsbekendheid verbreden in de regio.

Pompe Speciaalreiniging
Waarom ben ik sponsor geworden?

Als lokale ondernemer steunen wij graag sportverenigingen in de regio. Zeker een ambitieuze club als Hawks waar veiligheid, samenwerken en discipline hoog in het vaandel staan. Daar herkennen wij ons als Pompe Speciaalreiniging ook in.

Ondernemen als topsport. Vooruit denken, kansen signaleren en actie ondernemen. Dat doe je samen. Dan bereik je optimaal resultaat. Dat is ook waar Pompe Speciaalreiniging voor staat. 

error: Content is protected !!