Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Rugbyseizoen 2016-2017 gestart

Rugby Club Haarlemmermeer Hawks bestaat bijna 5 jaar. Een mooi moment om even terug te blikken. In de beginperiode hebben de Bassets ons geholpen met het opbouwen van onze club. Het is toch mooi en bijzonder als een ervaren rugby club met veel ambities en goede teams (heren 1 in eerste klasse en een gerenommeerd vrouwen rugbyteam) een startende rugby club wil helpen.

Tot afgelopen seizoen hebben de Hawks met de Bassets een clusterteam gevormd. Dit bood onze leden (Senioren, Colts en Cubs) de gelegenheid om lekker te spelen, om wedstrijdervaring op te doen en om plezier te beleven aan het Rugbyspel en de daarbij behorende tradities. Als bestuur van de Hawks willen we het bestuur van de Bassets daarvoor hartelijk danken.

Maar hoe staan we er als Hawks nu voor? We gaan voortreffelijk! We krijgen veel aanmeldingen en groeien nog iedere week. Inmiddels zijn er drie Hawks jeugdteams ( Cubs , Mini's en Benjamins ). Verder hebben we een volledig Hawks seniorenteam dat dit seizoen in de vierde klasse Noord-West gaat spelen. Verder hebben we geïnvesteerd in teammanagers, coaches en trainers, zodat we twee keer per week kunnen trainen en elke week kunnen spelen. Ook bestuurlijk maken we vervolg met o.a. een kascommissie en een feestcommissie.

Namens het bestuur wil ik graag alle personen bedanken die ons afgelopen jaar hebben gesteund in welke vorm dan ook. Rest mij om een ieder een geweldig, sportief en gezellig seizoen 2016-2017 toe te wensen.

Met ovale groet,

Ron Balder
Voorzitter
Namens het bestuur van de Haarlemmermeer Hawks