Try it!

Wil jij rugby eens proberen om te kijken wat Rugby nu precies is of rugby bij jou past? We heten je van harte welkom op onze Rugby Club!

Voor elke nieuwkomer, jong of oud, is er een introductieperiode van 6 weken. In deze 6 weken kun je voor € 15 onze mooie sport leren kennen. Je kunt dan de trainingen volgen en we leren je de belangrijkste regels van het rugbyspel. Om mee te kunnen doen heb je alleen een oud (t-)shirt, een korte broek en voetbalschoenen nodig. En natuurlijk een bitje (gebitsbeschermer) om je tanden te beschermen (te koop op de Rugby Club).

Voorwaarden Try it lidmaatschap

Een Try it lidmaatschap wordt na 6 weken automatisch omgezet in een volwaardig lidmaatschap. Als je niet met rugby wilt doorgaan, geef dit dan uiterlijk 5 weken na eerste training per e-mail door. Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@rchawks.nl. Dan kunnen we de automatische omzetting naar een volwaardig lidmaatschap tijdig stopzetten. Als je niet (op tijd) opzegt, dan gaan we ervan uit dat je lid wilt blijven en ben je contributiegeld verschuldigd.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de introductieperiode, klik dan op onderstaande button. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Introductiecursus
error: Content is protected !!