Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Twee zoons die rugbyden op een koude winteravond 2013, het begin van een verhaal…

Kelvin en Tim waren ingestapt bij een zeer pril begin van een rugbyclub voor senioren, genaamd de Hawks. Wij als ouders wilden na de enthousiaste verhalen meer over de club weten en hoe we deze konden helpen, niet wetende welk avontuur we instapten.

Edwin Horsthuis en wij zijn in 2014 begonnen met inventariseren van de mogelijkheden om de Hawks voort te zetten wat zonder de Gemeente (oa Sportservice) en Uno nooit gelukt zou zijn. Een hoekje in de kantine van Uno en een veld op het complex de Deugd waren toen net de basiselementen die we nodig hadden om de club op te zetten. Een hoop werk vol met uitdagingen, contacten en leermomenten. Van drie zeecontainers en tenten op een modderig veld in de koude, naar de status basissport wat de mogelijkheid bood om naar de huidige locatie te verhuizen met behulp van de gemeente.

Nieuwe uitdagingen dienen zich aan zoals financiering van een clubhuis en ook zaken als vergunningen al met al zeven bewogen jaren waar we trots op kunnen zijn. Medeoprichter Edwin Horsthuis neemt afscheid maar we zijn hem dankbaar voor zijn mega inzet, wijsheid en kunde wat geleid heeft tot de hedendaagse Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Edwin, het gaat je goed en ontzettend bedankt voor alles wat je gedaan hebt en uiteraard ben je altijd welkom op de club, als eregast en als Hawk.

Ron en Wenda Balder, medeoprichters