Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Veld in rust, dus Rugby op het strand

North Sea Beach Rugby – the ULTIMATE Beach Rugby EXPERIENCE – en dat was het echt! In het weekend van 18 en 19 juni zijn diverse teams afgereisd naar Den Haag voor een fantastische dag Beach Fives Rugby.

Ons rugbyveld is nu in rust, het krijgt de tijd om weer aan te sterken voor het volgend seizoen. Dat betekent dat we er absoluut niet op mogen spelen en wat kies je dan als alternatief! Juist je gaat naar het strand voor een geweldig beach toernooi.

Dit toernooi vond plaats op het strand van Scheveningen op het terrein van het Beach Stadium Den Haag. Een mooiere lokatie om Beach Fives Rugby te spelen kunnen wij ons niet voorstellen. Bij het Beach Fives Rugby gelden speciale spelregels waarbij alles draait om snelheid en spanning. Een van de meest essentiële spelregel is de 2 seconden regel waarbij een speler die in contact gaat of wordt getackeld door een tegenstander binnen 2 seconden de bal moet passen of vrijgeven. Best wel spannend dus, maar het zand maakt het spel ook fantastisch om je try met een geweldige duik te maken. Bekijk de foto’s maar, dat zegt alles!!