Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

We wensen iedereen een fantastische kerst en een voortreffelijk 2023!!

De donkere dagen voor kerst !

Ieder jaar hoort het erbij, de vier seizoenen waarbij natte en koude dagen van de winter de donkerste zijn en het verschil tussen dag en avond het meest kort is. Meestal ook de dagen van bezinning en gezellige familieavonden bij kerstversiering waarbij menigeen bewust of onbewust het jaar met al zijn uitdagingen evalueert.

Voor ons weer een mooi jaar met twee teams die de titel Nederlands kampioen verdienden. En alle andere teams die ook maximaal presteerden, van de Hawks een club maakten waar je rekening mee dient te houden. Ontstaan uit dikke polderklei en vaak trainend in volle wind, doen we van ons spreken zelfs in het oosten en noorden van het land als onze colts en junioren moeten spelen. Trots in onze nieuwe shirts en ons gezellige clubhuis gaan we ook in 2023 er vol tegenaan en hopen op nog meer leden die onze teams versterken. Immers het WK zal in Frankrijk gespeeld gaan worden en zal er hopelijk voor zorgen, dat onze fantastische sport nog bekender wordt. Waardoor we nog meer Hawks mogen aan laten sluiten.

We willen als hoofdbestuur onze mede bestuursleden, vrijwilligers, trainers en sponsoren bedanken voor hun inzet en vertrouwen en wensen iedereen een fantastische kerst en een voortreffelijk 2023!!!

Namens het Hoofdbestuur,

Ron , Suzanne en Wenda