Kleilandpad 25, 2152 NE Nieuw-Vennep
0634448887
info@rchawks.nl

Weekend verslag RC Hawks

Afgelopen weekend stonden er voor de Turven, Benjamins, Mini’s en Senioren van RC Hawks nog wedstrijden op het programma. Het rugbyseizoen loopt op zijn einde en de laatste wedstrijden kondigen zich aan. Zie onze kalender voor alle events.

Zaterdag 21 mei gingen de Turven en Benjamins op stap naar RC Waterland in Purmerend voor het TB toernooi met AAC, Amsterdam, RC Waterland en RC Hawks. De Turven hebben weer goed hun best gedaan en veel tags gepakt en try’s gedrukt. Het waren mooie acties, waarbij de kids en het publiek flink genoten hebben. De kids hebben heerlijk gespeeld op het zachte en warme kunstgras van RC Waterland, vooral als ze wissel zaten/ lagen.

Voor de Benjamins stonden er 3 wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd tegen Amsterdam speelden ze goed samen, waaruit mooie try’s werden gescoord en wonnen deze wedstrijd met 8-2. De tweede wedstrijd tegen AAC werd ruim gewonnen door de Hawks met 16-3!
Ook in deze wedstrijd maakten zij veel mooie acties, scrums, rucks en goede driving mauls. De laatste wedstrijd was tegen RC Waterland. Zij waren erg aan elkaar gewaagd en na een zeer spannende wedstrijd verloren de Hawks met 5-6. Het was weer een geslaagde ochtend rugby voor de Turven en Benjamins van RC Hawks.

De Mini’s speelden zaterdag een toernooi bij Zaandijk Rugby in Zaandam. De eerste wedstrijd zaten ze vol energie, waardoor ze de wedstrijd wonnen van Zaandijk. In de tweede wedstrijd zakte hun energie even weg en verloren ze van RC Waterland. Na deze nederlaag herpakten zij zich en gingen voor 100% de laatste wedstrijd tegen Amsterdam in. Dit werkte in hun voordeel en wonnen de wedstrijd met groot succes!

Zondag 22 mei 2022 speelden de Senioren de laatste wedstrijd van het seizoen in Driebergen-Rijsenburg tegen de Purple Panthers. Het was een spannende wedstrijd en ze gingen aardig gelijk op. Totdat de spelers van de Hawks er helemaal inzaten en een aardige voorsprong maakte, waardoor ze uiteindelijk wonnen met 34-44. Ook deze dag, mochten de Senioren hun team uitbreiden met 2 nieuwe spelers. Die gelijk hun eerste wedstrijd konden verzegelen met 3 try’s. Wat een toppers! Dit was een mooie afsluiter en een lekker voorproefje voor het volgende seizoen

Senioren Cluster Alkmaar/ Hawks/ Haarlem 2 – 4e klasse Heren Noord-west Plate