Wij gaan verhuizen!

Na ruim vier jaar is het zover. De Hawks gaan het oude nest nu echt verlaten en gaan op een nieuwe locatie een nieuw avontuur beginnen. Terugkijkend is er veel gebeurd in de afgelopen jaren. Met trots, herinneringen en weemoed denken we aan de eerste stappen die we destijds als rugbyclub binnen de Haarlemmermeer hebben gezet. Maar ook aan het grote succes en de grote stappen die we als rugbyclub hebben gemaakt. Kwamen er de eerste training slechts een handjevol jeugdspelers, nu hebben we jeugdteams in elke leeftijdsklasse.

De laatste spullen zijn de afgelopen dagen uit het clubhuis van VV UNO weggehaald en in de container geplaatst te voorbereiding van de aanstaande verhuizing naar het nieuwe terrein op het Kleilandpad achter Tuincentrum Ranzijn in Park 21. Op deze nieuwe locatie zal de grote wens van een eigen clubhuis worden gerealiseerd waar de staf en spelers zich thuis kunnen voelen in een ruimte die aan alle kanten rugby uitstraalt. De wedstrijden in het nieuwe seizoen zullen dan ook op de nieuwe locatie plaatsvinden.

Als bestuur van de RC Hawks willen we de gemeente hartelijk bedanken dat we een basissport zijn geworden. Verder willen VV UNO bedanken voor de jaren van gastvrijheid en de ondersteuning met hun infrastructuur om onze mooie club uit te bouwen.

error: Content is protected !!