Zeer geslaagd end of season weekend

Vrijdagavond 30 juni was het dan zover. Feest op het rugbyveld. Om half acht kwamen de kids het veld op met in hun handen, tentjes en slaapzakken. Er gaat gekampeerd worden!!! Spannend voor de meeste kids. Het is een drukte van jewelste. Wanneer alle tentjes staan, wordt er ook nog eens getraind. Een gedeelte blijft op het veld en een gedeelte gaat naar de Toolenburgse Plas. De ouders nemen een lekker drankje in de kantine terwijl de rest zich uitslooft tijdens de late training. Ook werd er een film gekeken in de kantine. Buiten werd er door een aantal ouders de wacht gehouden op het tentenkamp maar helaas kwam de regen met bakken naar beneden. Toch vonden de slapers dit geen probleem. Een enkeling heeft de hele nacht geslapen, een enkeling vond het juist fantastisch om helemaal niet te slapen met grote gevolgen voor de volgende dag.

's Morgens ontbijten. Dat moest door het slechte weer binnen gedaan worden. Daarna het veld opbouwen, parcours uitzetten en de clinics klaarzetten omdat we ook gasten kregen die belangstelling hadden vanuit de sportfair. Om 10 uur kwam RC Waterland voor een wedstrijd tegen onze Cubs. Door al dat slaapgebrek waren deze niet zo scherp als anders, en daardoor moesten ze een nederlaag aanvaarden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Hartstikke leuke wedstrijd tegen een leuke sportieve tegenstander. Na de wedstrijd werden er aan alle spelers van Waterland broodjes worst en iets te drinken uitgedeeld. Bedankt dat jullie er waren!!!!

Ook was er een clinic voor kinderen die zich op de Sportfair hadden opgegeven voor een gratis rugbyles. De kinderen vonden het fantastisch, dus ik zou zeggen: "Join the club". Ook was er een ballenbak en een prachtige stormbaan. Daar waren de kids (groot en klein) helemaal weg van. Ook werden er verschillende wedstrijdjes gespeeld. Na de lunch was het dan tijd voor de wedstrijd kind tegen ouder. Dat is altijd een heerlijke fanatieke match. Helaas moesten sommige ouders het ontgelden. Nathalie, succes met je hoofd, en Bas, sterkte met je schouder. Zelfs de voorzitter werd getackeld door bikkel Senna. Goed gedaan meisje. In de tussentijd werden de tenten verplaatst naar de kantine en de BBQ's aangestoken en daar werd het feestje voortgezet.

Tenslotte willen we de heer Piet Meiland bedanken voor de mooie gift die dit evenement mogelijk heeft gemaakt. Ook wil ik iedereen bedanken die zich voor en op deze dag hebben ingezet om voor ons en de kids een prachtig weekend te maken. De bakvaders en -moeders voor de lekkernijen en alle handjes. De Rustende Jager, Spar Bennebroek, Uno voor de faciliteiten, Evers Springkussens en Bart Willem van Leeuwen voor de foto's die we binnenkort op de site en Facebook gaan zetten. Allen hartelijk dank. Al met al ondanks de slechte weersvoorspellingen een top weekend!!!!!

Voor een foto impressie, klik hier.

DelenShare on FacebookEmail this to someonePrint this page

, , , , ,