Welkom
 bij Rugby Club Haarlemmermeer Hawks

Sponsoren

 

Meerkantoor - Waarom ben ik sponsor geworden?
MVO (maatschappelijke verantwoord ondernemen) maakt in sterke mate deel uit van het beleid van Meerkantoor. Juist in dat kader heeft Meerkantoor besloten om een samenwerkingsverband en sponsoring aan te gaan met Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Rugby biedt namelijk veel meer dan alleen de mogelijkheid om fysieke inspanningen te leveren; het is een sport met waarden die de spelers binnen een sociale en morele context helpt ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk onze jeugd de kernwaarden van de rugbysport – respect, discipline, kameraadschap – mee te geven. Zo leren kinderen over weerbaarheid, veiligheid, samenwerken en respect te hebben voor elkaar. Zo worden zij ambassadeurs van de club en voor de rugbysport.


Decrowear & Gifts – Macron Store: ‘Ik ben gewoon trots op dit merk’
Decrowear & Gifts is een leverancier van sportkleding voor diverse club in de regio, runt een winkel bij de Hoofddorp Pioneers en de Macron Club shop op de website van de Hawks. Macron staat bekend als een kwalitatief goed, sportief, sterk en mooi vormgegeven merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sportclubs staan vaak al denkbeeldig op voorsprong wanneer ze in tenues van dit van origine Italiaanse kledingmerk aan de aftrap verschijnen. Tel daar het enthousiasme en de service gerichte manier van werken van Nicole Visser van Decrowear bij op en de groei van Macron in sportland Nederland is verklaard.
Sponsoren


Korthuis Electrotechniek
Is opgericht in 2003 met als specialisme het aanleggen van elektrotechnische installaties in de woningbouw. Korthuis Elektrotechniek is erkend installateur (InstallQ) en werkt voor bedrijven en particulieren. Waarom ben ik sponsor geworden? Als kleine zelfstandige heb ik geholpen met het aanleggen en adviseren van de elektrotechnische installatie. Dit was voor mij een mooie manier om de rugbyclub te helpen.


Pompe Speciaalreiniging - Waarom ben ik sponsor geworden?
Als lokale ondernemer steunen wij graag sportverenigingen in de regio. Zeker een ambitieuze club als Hawks waar veiligheid, samenwerken en discipline hoog in het vaandel staan. Daar herkennen wij ons als Pompe Speciaalreiniging ook in.
Ondernemen als topsport. Vooruit denken, kansen signaleren en actie ondernemen. Dat doe je samen. Dan bereik je optimaal resultaat. Dat is ook waar Pompe Speciaalreiniging voor staat.

C&T Reklame - Waarom ben ik sponsor geworden?
Onze corebusiness is beletteren van voertuigen en reklame in de breedste zin van het woord. Wij zijn maatschappelijk betrokken bij sport en willen op deze manier onze naamsbekendheid verbreden in de regio.

Xpert Handtherapie - Waarom ben ik sponsor geworden?
Wij zijn Xpert Handtherapie. Wij bieden fysiotherapeutische en ergotherapeutische zorg voor patiënten met problemen aan de hand, pols, elleboog en schouder. Onze therapeuten zetten zich ook dagelijks in als topsporters voor onze patiënten. Er wordt samengewerkt waar nodig en we gaan altijd voor het maximaal haalbare resultaat net zoals bij de Haarlemmermeer Hawks. Wij voelen ons verbonden met de club en leveren graag een bijdrage aan jullie succes.


Timmerbedrijf de Parel
Timmerbedrijf de Parel is een all-round timmerbedrijf voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Denk hierbij aan een renovatie, het plaatsen van een dakkapel, kozijnen, een keuken of badkamer. Ook in de tuin zijn wij de partner voor bijvoorbeeld het plaatsen van een blokhut of het maken van een schuur. Van jouw huis of tuin maken wij graag weer pareltje.
Timmerbedrijf de Parel is trotse sponsor van Rugbyclub Haarlemmermeer Hawks. Dit doen wij omdat wij de kernwaarden van het rugby – respect, discipline en kameraadschap – belangrijke aspecten vinden die bij ons dagelijks terugkeren bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. De Hawks is een jonge, groeiende rugbyclub waar de jeugd echt de toekomst heeft. Wij helpen ze graag een handje om te groeien en de rugbysport steviger op de kaart te zetten.


CTS Group
Wij zijn CTS GROUP, specialist in Europese distributie en logistiek. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren wij u steeds opnieuw van een optimale invulling van uw zendingen en logistieke activiteiten. Flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie; daarin onderscheiden wij ons van andere logistieke dienstverleners.


DJYM Outdoor
Onze missie is om jou beter, fitter en sterker te laten worden. Beweeg op de juiste manier en maak gegarandeerd progressie bij DJYM CrossFit! De WOD (Workout of the Day) is elke dag anders; in het dagelijks leven is elke dag immers ook anders. Wij willen dat je fit(ter) wordt in een zo breed mogelijk spectrum! Bij DJYM stimuleren wij elkaar het beste uit onszelf te halen. We hebben als doelstelling resultaat, plezier in sporten in een fantastisch community voor iedereen! Iedereen is welkom bij ons: klein of groot, fit of niet-fit, jong en oud, ervaren of onervaren!


Peltex Workwear
Peltex Workwear is een groothandel in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze showroom bevind zich aan de Vlasstraat 6b in Nieuw Vennep. Door deze centrale ligging bedienen we een groot aantal bedrijven op Schiphol en de bloemenveiling Aalsmeer. In onze showroom kunt u het assortiment bekijken, passen en eventueel gelijk kopen.


Paling Tuk Tuk
De paling Tuk Tuk is een zelfgebouwde vis rokerij op een Tuk Tuk. Hierop bereiden wij op ambachtelijke wijze gerookte paling, makreel en zalm. Dit is mijn grote passie, mensen blij maken met heerlijke gerookte vis op ambachtelijke wijze. Wij roken onze vis aan de dijk in Cruquius, maar heeft u nou een feestje of iets dergelijks, wij komen ook bij u op locatie roken. Om zo de hele ambachtelijke sfeer te proeven.


Garage Veenstra
Of u nou op zoek bent naar een occasion, of u komt voor een reparatie of onderhoud aan uw auto, u bent bij Garage Veenstra het goede adres. Onze specialisten staan voor u klaar om onderhoud en reparaties of een APK uit te voeren aan uw auto. U kunt ons vinden aan de Kruisweg in Hoofddorp, dichtbij Carpetright en Brugman keukens.
RS Metaal
Bij RS Metaal kunt u terecht voor sier- en constructiewerk uit RVS, aluminium of staal. Wij kunnen in-huis water- en lasersnijden, knippen en kanten. Loopt u al tijden met een idee rond maar weet u niet waar u ermee naartoe kan? Kom gerust eens langs want ons motto is: “alles kan”.Realiseer uw droomkeuken bij B&B Keukenstudio!
U koopt uw droomkeuken niet online, daarom heeft  B&B Keukenstudio een showroom in de Haverstraat in Nieuw-Vennep, maar ook in Amsterdam en Almere. Deze drie locaties gevestigd in de randstad worden regelmatig vernieuwd, waardoor u altijd de nieuwste trends op gebied van luxe keukens, design en techniek te zien krijgt. Bij B&B Keukenstudio vind u de nieuwste materialen en technologie op het gebied van keuken meubilair, apparatuur en werkbladen. Bekijk onze website op BenBkeukenstudio.nl.
U wordt persoonlijk geholpen door ervaren adviseurs.


Van den Berg Was&Zo
Bij van den Berg was je beter! U kunt bij ons terecht voor een totaal pakket waaronder het herstellen van schade aan uw voertuig, het wassen van uw voertuigen en deze voorzien van brandstof. Dat alles geeft invulling aan van den Berg’s adagium: Vakkundig, makkelijk en goedkoop. Wat wilt u nog meer?Beachclub Later aan Zee

Bistro & Grill Later aan Zee is een prachtige beachclub waar het heerlijk vertoeven is op het grote terras met verschillende zithoeken. In de vernieuwde Castelnau lounge met loungemuziek kunt u ontspannen op tweepersoons loungebedden, genieten van de exclusieve service en een menu vol dagverse gerechten. Tevens serveren wij een uitgebreide wijnkaart en verfrissende cocktails. En mocht de zon een keer niet schijnen dan verwelkomen wij u bij onze openhaard in ons sfeervolle interieur.


Hobby Gigant
Al meer dan 45 jaar kun je bij ons terecht voor de mooiste wol en garens en helpen wij iedereen die van handwerken houdt. Met de juiste tips en adviezen haal je nog meer plezier uit jouw hobby. Al vanaf het begin zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijk voor ons. Daarom hebben wij het FairMade keurmerk ingevoerd. De producten en materialen die met extra zorg voor mens, dier en milieu worden geproduceert krijgen dit keurmerk, zodat jij zeker weet dat je de juiste materialen kiest.


Flexvoetbal
Flexvoetbal al bijna 20 jaar de beste in wk en ek pools. Bij elk groot voetbaltoernooi gaat natuurlijk weer de vraag spelen wie het meeste verstand van voetbal heeft en gaat daardoor de bewijsdrang spelen in de vorm van een online ek poule. Niks is zo leuk om dit spel te spelen samen met je collega's op het werk of met je vrienden. Ga naar flexvoetbal.nl om je ek pool op te zetten.